2009. március 31., kedd

Dark clouds are there....I mean,welcome in the REAL Ireland


Mondtam én mindig,hogy ezt a helyet szép filmen látni,vagy túristáskodni,de ha itt kell élned meg fogod látni az igazi énjét,azt ami tele van degenerált,alkoholista,belterjes semmirekellőkkel és kevésbé semmirekellőkkel,akik szintén alkoholisták.

Bekapcsolom a rádiót,és azt hallom,hogy egyik gyerek felgyújtotta a másik haját,mert megtetszett neki annak Sony PSP-je.És ezek csak a gyerekek.

Arról a suttyó,semmirekellőről már nem is beszélek,aki a hétvégén feltörte a kocsimat,és elvitt belőle 4 euro értékű 10-20 centest.Congartulations,my stupid, handicaped friend....You Thick!

Mindennél jobban vágyom arra,hogy összeálljon a cégem,és elmehessek végre innen.Itt minden fordítva van.Az autómat is azért nyitotta fel,mert öreg.Otthon meg bezzeg mindenki az új verdát félti.Fura mi?

Azért van jó hírem is ám Bonbon! Pénteken jön a kedves!Úgy vágyom már,hogy átöleljük egymást a reptéren,és egy pillanatra minden tökéletes,és egész legyen.Értelmet nyerjen ez az egész élet.Erre vágyom csak.Hogy az összes feltorlódott fekete felht egy szempillantás alatt tovafújja ez a tündéri, lágy, tavaszi szellő,amely szerelmet hordoz magában.A szellő,aki oly édes és annyira Adrienn. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése