2009. szeptember 28., hétfő

Irish facts...may the end's comin'


Tények.Az írek buták. Ez az első számú. Miért mondom ezt? Ma megkérdezte Eddie hogyan betűzik a paper szót?Igen,jól hallod Bonbon. Tény,hogy elég bonyolult szó.Gondold el mi van,ha azt kell leírnia, hogy impressionist section. Szerintem megreked az "i" betűnél.
Tények 2. Az írek nem tudják miaz a liszaboni egyesség és nem tudják mi múlik ezen.
Ma beszélgettünk,hogy láttam az újságban egy ír minisztert aki 8200€/hó fizetésért alkalmazta titkárnőként a saját lányát.Igen,nem csak nekünk vannak Orbánjaink,Gyurcsányjaink és Bajnaijaink.Van itt is. Erre Gary közli,hogy azért kell nemmel szavazni Liszabonra,hogy az ilyenek ne úszhassák meg. Nah uno momento porfavore mondom.Mi a franc köze van a kettőnek egymáshoz.Gary arra a kijelentésemre mely szerint a nem esetén az EU elzárja a pénzes csapokat azt válaszolta,hogy nemis kell az EU-s pénz,majd ők megoldják maguk a dolgokat ahogy eddig is. Szegény buta fiú,ha befejezte volna az iskolát tudná,hogy az államháztartás fele és a beruházások legnagyobb hányada EU-s pénzből származik.
Tények 3. Ha ezek továbbra is olyanok lesznek,mint a lépcsőház (sötét és korlátolt) akkor bizony itt leáldozik a szerencsecsillag és mint a vadlibáknak haza kell húzni.Amit talán már nem is bánnék annyira.És itt jön a következő pont -->
Tények 4. Honvágyam van.Nem kicsit.Mostanában sokat gondolkodtam azon milyen szívesen dolgoznék újra az Abaqua-nál. (Vagy Automax,vagy mifene)
Tények 5. Adrienn is hiányzik. Minden arra tendál,hogy nem lesz tartós az ittlétem. De csak kéne valamit csinálni az üzlettel...nah persze így,ahogy Murray-ék hozzáállnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése