2009. december 16., szerda

Let it Snow


Ez járt ma egész nap a fejemben. Már várom a havat és az sem enyhít a vágyakozásomon,hogy Sinatra zsongja a Xmas FM hullámain ezt a kedves karácsonyi dalt. ( ami az egyik kedvencem) Nagyon hangulatos tud lenni így karácsony közeledtével ilyen klasszikus és kevésbé ismert slágereket (örökzöldeket) hallgatni. A másik nagy kedvencem a Santa Claus is Comin' to Town...hát az állati.
Aztán a másik nagy történés. Tegnap óta van új autóm...vagyis autónk. :) Szép és piros,és Ignis is,meg Sport is,szóval ott van. Természetesen lesz rajta mit csiszolni,alakítani,de kitartónak rajta leszek majd.
És ha már Let it Snow...irigykedek Adrimra akinek már megadatott a szép fehér táj látványa...nekem obviously még várnom kell rád.De ami késik....az a MÁV :) Nekem most csak a takaró fehér bélése van itt hó gyanánt,de abba is bele tudtam magam ásni....olyan sikeresen,hogy ma majdnem elkéstem.Áh...áldás ez az új telefon. (persze az sem ártana,ha lenne fogalmam róla,hogy félálomban milyen gombot nyomok meg rajta. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése